Kategorie kvalit

Máme jasně dané kategorie kvalit, takže vždycky víte, co přesně dostanete.

RePhone je dostupný ve třech různých variantách: Jako nový, Lehce použitý a Mírně použitý. Každá kategorie označuje, jak moc jsou viditelné známky používání na vnějším vzhledu zařízení.

Každé repasované zařízení je zevnitř 100% funkční a rovná se kvalitě nového. Ať už si vyberete kteroukoli variantu, všechny mají společné následující:

  • 100% funkční

  • Kontrolováno na více než 50 bodech

  • 3 roky záruka

  • Odemčený

  • Antibakteriální úprava

  • Smazaná data

  • Kapacita baterie: minimálně 85 %

Jako nový: Zařízení v této kategorii jsou téměř jako nová. Nemají žádné škrábance nebo jiné poškození na obrazovce nebo na zadní straně. Mohou mít jen velmi lehké známky používání na rámečku.

kvalita A

 

Lehce použitý: Zařízení mají mírné známky používání. Mohou mít několik drobných škrábanců na obrazovce nebo na zadní straně, které nejsou viditelné při zapnutém displeji. Mohou mít také nějaké oděrky nebo malé vrypy na rámečku.

 

Kvalita B

 

Mírně použitý: Mají viditelné známky používání. Mohou mít hlubší škrábance na obrazovce nebo na zadní straně, které jsou viditelné při zapnutém displeji. Mohou mít také výraznější oděrky nebo vrypy na rámečku.

 

Kvalita C

 

Všechna naše zařízení jsou technicky plně funkční a prošla důkladnou kontrolou a testováním. Stav ovlivňuje pouze jejich cenu, nikoli jejich kvalitu nebo výkon.

Všechna zařízení mají stejnou záruku 3 roky. Záruka se vztahuje na všechny technické závady, které by mohly narušit funkčnost vašeho zařízení. Podrobnosti o záruce najdete v našich reklamačních podmínkách.

Pokud se stane, že technickou závadu není možné opravit, nabídneme vám náhradní zařízení stejného typu a kvality. Pokud to není možné, dostanete od nás voucher na nákup jiného produktu. Voucher bude odpovídat aktuální hodnotě vašeho zařízení na trhu. Kromě toho vám ke každému zakoupenému zařízení dodáme zdarma adaptér pro nabíjení.

Zvláštní pozornost věnujeme bateriím našich zařízení. Při nákupu iPhonu nebo iPadu je kapacita baterie minimálně 85 %. Pokud během 2 let klesne pod 70 % nebo s ní máte jakýkoliv problém, baterii vám zdarma vyměníme. Na příslušenství, jako jsou nabíječky, sluchátka nebo kabely, poskytujeme standardní záruku 1 rok. Pokud se během této doby objeví nějaké závady, bezplatně je opravíme.

Prodloužením záruky chceme ukázat, že si vážíme vaší důvěry a že stojíme za kvalitou našich produktů. Nabízíme vám jedinečnou možnost pořídit si repasované zařízení Apple s tříletou zárukou, což je na českém trhu ojedinělé. 

Pokud máte nějaké dotazy nebo potřebujete pomoc, neváhejte se na nás obrátit. Jsme tu pro vás.

×

Splátková kalkulačka ESSOX