Certifikace kvality, konečně víte, co kupujete!

Jako jedna z 5ti firem na celém světě poskytujeme certifikaci kvality. Zvyšujeme tím úroveň nabízených produktů vystupujeme ze šedé zóny, ve které se trh s repasovaným zbožím pohybuje.
 

keurmerk-refurbished-logo

 

CO CERTIFIKACE ZNAMENÁ?

Hledáte nový iPhone, iPad nebo MacBook ale nechcete utrácet tolik peněz? Pak byste se měli podívat na naší nabídku. Repasované iPhony a iPady jsou použité, ale byly pečlivě opraveny a jsou jako nové. Navíc mají lepší záruku než nové.

36 měsíční záruka

Záruka, kterou RePhone dává na repasované iPhony, přesahuje záruku na nová zařízení. Na baterii a příslušenství se standardně vztahuje 24 měsíční záruka, což u nových iPhonů, iPadů nebo MacBooků neplatí. Zařízení jsou rozděleny do tří kategorií: jako nové, lehce použité a mírně použité.

50 kontrolních bodů

Aby se společnost kvalifikovala pro značku kvality Refurbished, musí zkontrolovat zařízení na více než padesáti bodech. Společnosti se značkou kvality Refurbished podrobují zařízení rozsáhlé kontrole hardwaru i softwaru. Důležité části, jako je baterie a obrazovka, jsou standardně kontrolovány a v případě potřeby vyměněny. Na základě rozsáhlého kontrolního seznamu se renovátor mimo jiné podívá na operační systém, dotykové funkce, čočku fotoaparátu, mikrofon a fungování připojení (WiFi a Bluetooth).

Certifikace

Důvodem certifikace kvality jsou velké kvalitativní rozdíly v nabídce repasovaných zařízení. Výsledkem je, že zákazník přesně neví, co kupuje.

Tímto oddělujeme zrno od plev. S touto certifikací kvality získáte jistotu, že zakoupené zařízení je té nejvyšší kvality.

 

Cirkulární ekonomika

Podle průzkumů chtějí spotřebitelé přispět k lepšímu životnímu prostředí. "Tím, že chytrým telefonům dáme druhý život, ušetříme spoustu energie a spotřebujeme méně vzácných surovin. Kromě toho snižujeme hory odpadu a snižujeme emise skleníkových plynů. Samozřejmě také ušetříte svou peněženku, když si koupíte repasované zařízení.

Nezávislá recenze

TÜV Nederland jako nezávislý certifikační institut provádí u zúčastněných společností technické audity, aby byla zaručena vysoká úroveň kvality. Společnosti s certifikací kvality musí splňovat nejen přísné požadavky na kvalitu, ale také přísné finanční podmínky. EDR Credit Services (součást DAS) kontroluje, zda jsou zúčastněné společnosti finančně zdravé.

Závěr

Repasované iPhony jsou skvělá volba pro spotřebitele, kteří hledají kvalitní a cenově dostupné smartphony, tablety či počítače. Navíc tím, že si koupíte repasované zařízení, pomáháte chránit životní prostředí. Repasované smartphony, tablety i počítače jsou totiž vyrobeny z recyklovaných materiálů a tím se šetří energie a suroviny.

 

Zde jsou některé z výhod nákupu repasovaného iPhonu:

  • Cena: Repasovaná zařízení jsou výrazně levnější než nové. Můžete ušetřit až 50 % ceny nového.

  • Kvalita: Repasované zařízení jsou pečlivě opraveny a jsou jako nové. Jsou také testovány a certifikovány, takže si můžete být jisti, že jsou v tom nejlepším stavu.

  • Záruka: Jsou dodávány s 36 měsíční zárukou, takže máte jistotu, že je budete moci používat bez obav i delší dobu.

  • Udržitelnost: Jsou vyrobeny z recyklovaných materiálů, takže pomáháte chránit životní prostředí.

×

Splátková kalkulačka ESSOX